30CC KENT STORMLOOP OP TICKETS

ruim 35.000 tickets * stabiele ticketsoftware * nog veel moois in de aanbieding

Het Leuvense cultuurcentrum 30CC startte vanmorgen om 10.00 uur de ticketverkoop voor het seizoen 2019-2020. De belangstelling was ook dit jaar overweldigend en inmiddels gingen er al ruim 35.000 tickets over de toonbank. Dat zijn er alweer 5.000 meer dan op de startdag van vorig jaar. Het ticketsysteem doorstond deze 'storm', ook al liepen de wachttijden in de eerste uren op. Gelukkig blijven er nog zeer veel tickets beschikbaar voor vele mooie producties.

Om 10.00 uur opende 30CC zowel de onlinemodule als de ticketbalie in Tweebronnen. Nog meer dan de voorbije seizoenen koos het 30CC-publiek vooral voor de onlineverkoop, die zeer vlot verliep. 

Cultuurschepen Denise Vandevoort: "De belangstelling was inderdaad weer overweldigend. Er stonden om 10.00 uur bijvoorbeeld meer dan 3.000 mensen online klaar om hun tickets te boeken, vaak ook voor een hele groep vrienden, kennissen en familieleden. Met behulp van onze elektronische wachtrij en een maximale ondersteuning via mail, telefoon, social media en aan onze ticketbalie hebben we iedereen trachten te ondersteunen. Intussen bleef het systeem steeds performant en veilig functioneren. Vanaf 14.30 uur was er ook geen wachttijd meer."

Algemeen coördinator Koen Adams: "Dat resulteert nu al in een significant hogere verkoop dan vorig jaar. Nooit eerder verkochten we zo veel tickets in zo'n korte tijdspanne. Intussen zijn al enkele producties uitverkocht, zoals de boekvoorstelling van Dirk De Wachter, 'Zoon' van Raf Walschaerts, het folkconcert van Kìla, 'Funny Freunde', 'Fase' van Rosas, tal van 'Piep'-voorstellingen en onze drie operatrips. Maar - niet onbelangrijk - we hebben nog altijd meer dan 50.000 tickets in de aanbieding. En uiteraard breiden we het aanbod nog steeds uit, onder meer met festivals als 'Rode Hond' en 'Leuven Jazz'."

Denise Vandevoort: "Bovendien kunnen onze klanten ook dit seizoen weer rekenen op de wachtlijst voor uitverkochte voorstellingen. Zodra er een plaatsje vrijkomt, krijg je automatisch een berichtje."

Voor wie zijn keuze nog wil maken ian het gevarieerde programma: op www.30CC.be vind je het volledige aanbod en een link naar de online verkoop.

Denise Vandevoort

schepen van cultuur, stad Leuven

Koen Adams

algemeen coördinator, 30CC

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over 30CC

30CC is het cultuurcentrum van Leuven. We laten je graag genieten van theater, muziek, literatuur, circus, familievoorstellingen … en zijn ook de motor van festivals als ‘Rode Hond’, ‘Leuven Jazz’, ‘CIRKL’, ‘Passie van de Stemmen’ en ‘Zomer van Sint-Pieter’.
Naast dit ruim aanbod aan podiumkunsten werken we heel graag ook dieper, breder en diverser. Zo zijn ‘Eigen Kweek’, ‘De Curatoren’, ‘Amateurama 2.0’, ‘CIRKLABO’ en de residentiewerkingen cruciale onderdelen van onze werking.

Neem contact op met

Rijschoolstraat 4 bus 0004 3000 Leuven

+32 16 27 42 40

pers@30CC.be

www.30cc.be