30CC staat klaar om te knallen!

Nieuw seizoen live / Ruim 200 events / Tickets vanaf 4 september

Na de zeer uitdagende Covid-periode, voor zowel de cultuursector als het publiek, lanceert cultuurcentrum 30CC vandaag het seizoen 2021-2022. Met meer dan 200 events is er aanbod voor zowat alle leeftijden en smaken. Daarbij zijn er klinkende namen als SKaGeN, Wim Helsen, Belpop Bonanza, Le Concert Olympique, NTGent en Delphine Lecomte ... maar is er ook veel aandacht voor nieuwe makers, circus, ​ familievoorstellingen en meer. Tickets zijn te koop vanaf zaterdag 4 september.

Cultuurschepen Denise Vandevoort: "Vanaf september brengt ons stedelijk cultuurhuis 30CC een uitgebreid aanbod in alle disciplines waar ze sterk in zijn. En omdat de deuren vorig seizoen gesloten waren, wordt het aanbod groter dan ooit tevoren. We rekenen dus op iedereen om massaal én veilig te komen genieten. Bovenal is zo'n cultureel uitje niet alleen een moment van genot en ontspanning, je geeft hiermee ook een cruciale steun aan de betrokken kunstenaars, makers, freelancers ... na een erg zware periode."

NU AL GENIETEN?

Wie nu al zin heeft in een portie cultuur, hoeft uiteraard niet tot het najaar te wachten. De komende weken staan er onder meer nog voorstellingen van de KOE, Veerle Malschaert, Lenny & de Wespen, Michael Van Peel en Kristien De Proost gepland. En vanaf 1 juli serveert 30CC maar liefst 33 lunchconcerten tijdens het festival 'De Zomer van Sint-Pieter'.

BROCHURE & TICKETS

Je vindt het uitgebreide aanbod nu al op www.30CC.be. Vanaf 16 augustus ontdek je het ook in de nieuwe seizoensbrochure, die je alvast gratis kan bestellen via de website.

Tickets zijn te koop vanaf zaterdag 4 september. Zo krijg je ruim de tijd om het aanbod te verkennen en van je zomer te genieten. 30CC speelt op die manier ook op veilig door pas tickets te verkopen wanneer er meer zekerheid is over de geldende voorschriften.


PERSCONTACT


PERSBEELDEN

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over 30CC

30CC is het cultuurcentrum van Leuven. We laten je graag genieten van theater, muziek, literatuur, circus, familievoorstellingen … en zijn ook de motor van festivals als ‘Rode Hond’, ‘Leuven Jazz’, ‘CIRKL’, ‘Passie van de Stemmen’ en ‘Zomer van Sint-Pieter’.
Naast dit ruim aanbod aan podiumkunsten werken we heel graag ook dieper, breder en diverser. Zo zijn ‘Eigen Kweek’, ‘De Curatoren’, ‘Amateurama 2.0’, ‘CIRKLABO’ en de residentiewerkingen cruciale onderdelen van onze werking.

Neem contact op met

Rijschoolstraat 4 bus 0004 3000 Leuven

+32 16 27 42 40

pers@30CC.be

www.30cc.be