Gedichtendag

Gedichtendag

Ideale start van de Poëzieweek

Vanaf 26 januari t.e.m. 1 februari is het Poëzieweek in Vlaanderen en Nederland. Is er een betere manier om die week te starten dan met een poëtische kroegentocht? Hef het glas op kunst, poëzie en passie!

“Ook dit jaar kunnen we weer een goedgevuld programma voorstellen, aldus schepen van cultuur Denise Vandevoort. Op het programma o.a. de winnares van het EK Poetry Slam Carmien Michels, een unieke muzikaal-literaire samenwerking tussen  Lotte Dodion en Chantal Acda en met Samira Saleh en Anissa Boujdaini bieden we ook een podium aan de vrienden van Urban Woorden. Geert Viane en Joris Iven brengen werk uit hun gloednieuwe dichtbundels (uitgeverij P).

Ook de studenten van LUCA Drama o.l.v. actrice en docente Sara Vertongen krijgen een podium."

De performances zijn gratis.

De performances op de verschillende locaties beginnen op verschillende momenten. Je kan dus zeker meerdere cafés of boekhandels aandoen. Stel je programma samen op de website van 30CC.

Een organisatie van 30CC en Uitgeverij P in samenwerking met Vers Geweld, Urban Woorden en studenten Luca Drama o.l.v. Sara Vertongen met de steun van de betrokken boekhandels en cafés

PRAKTISCH

Do 26/01 , 19.30 – 22.00 uur, gratis, in de Leuvense binnenstad op diverse plekken, gaande van boekhandel Boekarest tot café de Reynaert.

Contacteer ons
Denise Vandevoort schepen van cultuur, stad Leuven
Danny Theuwis 30CC / Programmator literatuur, 30CC
Denise Vandevoort schepen van cultuur, stad Leuven
Danny Theuwis 30CC / Programmator literatuur, 30CC
Over 30CC

Leuvense culturele pleisterplek. Een huis vol theater, performance, literatuur, jazz, klassiek, dans, pop&rock, circus en jeugdtheater. Van Artemis tot Zuidpool ...

30CC
Rijschoolstraat 4 bus 0004
3000 Leuven