GEZOCHT: 28 mensen met veel goesting om te zingen

30CC zoekt enthousiaste zangers voor een gelegenheidskoor

Voor de muziektheatervoorstelling Halleluja zoekt het Leuvense cultuurhuis 30CC 28 enthousiaste zangers (m/v/x) die samen een koor zullen vormen.

Leeftijd en ervaring hebben geen belang, vooral goesting is nodig! In deze voorstelling zal het koor samen met vier professionele acteurs en het publiek de vreugde bejubelen en bezingen.

Inschrijven kan tot 5 maart via www.30CC.be. Op 11 maart is er een eerste infosessie met theatermaakster Fleur Khani. De voorstelling vindt plaats op zaterdag 3 juli in de 30CC/Shouwburg.

Halleluja

Fleur Khani

Halleluja is een vreugdevol jubelfeest dat zich afspeelt in een post-apocalyptische setting. Vier spelers en een lokaal geworven koor van 28 mensen bejubelen de vrijheid van alles kwijt te zijn. Zo verwerken ze hun verlies en laten ze hun angsten los in een 'vreugdeweg' van uiteenlopende culturele en muzikale stijlen: Oosterse en Gregoriaanse gezangen, trance-oefeningen, vreugdekreten, dierengeluiden, drums en electronische soundscapes. ​
Fleur Khani is een Belgisch-Perzische zangeres, muzikante en theatermaker.

Halleluja - za 3 juli 2023 - 20:00 uur - in 30CC/Schouwburg

Beeldmateriaal

Voorbereiding voor Halleluja in Monty:

Contact

 

Christel Dusoleil

Christel Dusoleil

Deskundige cultuurparticipatie, 30CC Leuven
Sara Vandaele

Sara Vandaele

communicatie & pers, 30CC

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over 30CC

30CC is het cultuurcentrum van Leuven. We laten je graag genieten van theater, muziek, literatuur, circus, familievoorstellingen … en zijn ook de motor van festivals als ‘Rode Hond’, ‘Leuven Jazz’, ‘CIRKL’, ‘Passie van de Stemmen’ en ‘Zomer van Sint-Pieter’.
Naast dit ruim aanbod aan podiumkunsten werken we heel graag ook dieper, breder en diverser. Zo zijn ‘Eigen Kweek’, ‘De Curatoren’, ‘Amateurama 2.0’, ‘CIRKLABO’ en de residentiewerkingen cruciale onderdelen van onze werking.

Neem contact op met

Rijschoolstraat 4 bus 0004 3000 Leuven

+32 16 27 42 40

pers@30CC.be

www.30cc.be