Nodig gratis een vriend(in) uit!

Cultuurhuis 30CC lanceert ‘Vrolijke Vriendenweek’

Met de ‘Vrolijke Vriendenweek’ lanceert het Leuvense cultuurhuis 30CC een bijzonder voordelige najaarsactie. Wie tussen 7 en 14 oktober een ticket koopt, mag gratis een vriend of vriendin meebrengen! De actie geldt op ruim 30 voorstellingen, waarbij ook heel wat grote namen. Ook wie al eerder een ticket voor een van deze voorstellingen kocht, kan van dit voordeel genieten.

Het cultuurseizoen van 30CC draait inmiddels op volle toeren. Na de koersgetinte septembermaand spurt het Leuvense cultuurhuis vlotjes door naar een zeer gevarieerd najaar met tal van grote namen en fijne ontdekkingen. Toch merken ze bij 30CC – net zoals elders in Vlaanderen – dat een deel van het publiek nog aarzelt om te genieten van een cultureel avondje uit.

Cultuurschepen Denise Vandevoort: “We zijn heel blij dat vele cultuurliefhebbers de stap al gezet hebben en een ticket kochten voor het nieuwe seizoen. Maar toch zien we bij heel wat mensen nog een aarzeling om opnieuw volop te genieten van cultuur. Daarom zetten we bij 30CC in op een ‘Vrolijke Vriendenweek’: wie een ticket koopt, mag gratis een vriendin of vriend meebrengen. Zo genieten zij dubbel én in alle veiligheid.”

De voordeelactie loopt slechts één week, maar het aanbod strekt zich uit over het hele najaar. De 32 geselecteerde voorstellingen zijn trouwens niet van de minsten: concerten van De Mens, Het Zesde Metaal of de Leuvense tenor Reinoud Van Mechelen, theatervoorstellingen van Lazarus, Toneelhuis, FroeFroe en Abattoir Fermé, humor met Kamagurka & Herr Seele of Nele Bauwens, familievoorstellingen en circus … ​
De volledige lijst met voorstellingen vind je op www.30CC.be/vrolijkevrienden.

PRAKTISCH

  • Actieweek: van donderdag 7 tot en met donderdag 14 oktober 2021
  • Aanbod geldig op een selectie voorstellingen, zolang de voorraad strekt.
  • 1 ticket kopen = 1 ticket gratis (2 tickets kopen = 2 gratis, etc)
  • Eerder gekochte tickets worden niet ingeruild. Kocht je eerder je ticket, dan kan je een gratis tweede ticket* aanvragen door een mailtje naar [email protected].

* 30CC werkt met genummerde ticketverkoop. Daardoor bestaat de kans dat jullie niet samen in de zaal zitten. Uiteraard kan je achteraf wel samen genieten van een lekker glas in de foyer.


PERSCONTACTEN

Veerle Van Schoelant

Veerle Van Schoelant

artistieke leiding, 30CC
Robrecht Penders

Robrecht Penders

communicatie & pers, 30CC

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over 30CC

30CC is het cultuurcentrum van Leuven. We laten je graag genieten van theater, muziek, literatuur, circus, familievoorstellingen … en zijn ook de motor van festivals als ‘Rode Hond’, ‘Leuven Jazz’, ‘CIRKL’, ‘Passie van de Stemmen’ en ‘Zomer van Sint-Pieter’.
Naast dit ruim aanbod aan podiumkunsten werken we heel graag ook dieper, breder en diverser. Zo zijn ‘Eigen Kweek’, ‘De Curatoren’, ‘Amateurama 2.0’, ‘CIRKLABO’ en de residentiewerkingen cruciale onderdelen van onze werking.

Neem contact op met

Rijschoolstraat 4 bus 0004 3000 Leuven

+32 16 27 42 40

[email protected]

www.30cc.be