Rode Hond 2023 is begonnen!

The Flat Nuts, ©WieBa Photography
The Flat Nuts, ©WieBa Photography

Hoera! Rode Hond is vertrokken voor een vierdaagse vol theater, film, workshops, dans, circus, expo, literatuur en nog véél meer. Vandaag werd het familiefestival feestelijk geopend in het bijzijn van burgemeester Mohamed Ridouani en schepen van cultuur Bert Cornillie. Hieronder alvast enkele sfeerbeelden.

Rode Hond kleurt vier dagen lang het straatbeeld met een divers programma in samenwerking met vele Leuvense cultuurpartners, op maar liefst 24 verschillende locaties. Voor de gelegenheid is de 30CC/Schouwburg getransformeerd tot Festivalcentrum, waar je terecht kan voor een zoektocht naar de verborgen AR-figuurtjes, spelplezier aan de verschillende digitale installaties, de photo booth, een totale make-over in het Metamorfosium, indrukwekkende voorstellingen, pannenkoeken …

We geven nog enkele tips mee:

ZAT 28/10: Bijna uitverkocht en niet te missen: de nieuwe voorstelling van het Leuvens collectief DofT, FOON.

ZON 29/10: Start je zondag met een filmontbijt en pik later één van de lezingen mee in verschillende Leuvense boekenwinkels.

MA 30/10: Tijdens Simple Machines aanschouw je met eigen ogen hoe robots zelf een dansvoorstelling in elkaar steken.

DI 31/10: Circus op dinsdag met Time Play en Korrol!

Met andere woorden: Rode Hond is dé ideale familie-uitstap tijdens de herfstvakantie! Momenteel zijn er al meer dan 4600 tickets de deur uit, maar niet getreurd: er zijn elke dag nog heel wat plaatsen vrij! Bekijk het volledige programma en koop je tickets op www.rodehond.be

©WieBa Photography
©WieBa Photography
©WieBa Photography
©WieBa Photography
©WieBa Photography
©WieBa Photography
©WieBa Photography
©WieBa Photography

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over 30CC

30CC is het cultuurcentrum van Leuven. We laten je graag genieten van theater, muziek, literatuur, circus, familievoorstellingen … en zijn ook de motor van festivals als ‘Rode Hond’, ‘Leuven Jazz’, ‘CIRKL’, ‘Passie van de Stemmen’ en ‘Zomer van Sint-Pieter’.
Naast dit ruim aanbod aan podiumkunsten werken we heel graag ook dieper, breder en diverser. Zo zijn ‘Eigen Kweek’, ‘De Curatoren’, ‘Amateurama 2.0’, ‘CIRKLABO’ en de residentiewerkingen cruciale onderdelen van onze werking.

Neem contact op met

Rijschoolstraat 4 bus 0004 3000 Leuven

+32 16 27 42 40

[email protected]

www.30cc.be