Ticketbalie 30CC verhuist naar Schouwburg

vanaf woensdag 17 april * open cultuurhuis voor iedereen

Ticketbalie 30CC/Schouwburg © 30CC
Ticketbalie 30CC/Schouwburg © 30CC

Leuven, 4 april - Met gepaste trots kondigt cultuurhuis 30CC vandaag aan dat haar ticketbalie een nieuwe thuis krijgt. Na vele jaren in Tweebronnen verhuist de ticketploeg volgende week naar de iconische Schouwburg. Vanaf woensdag 17 april zal het belangrijkste podium van Leuven meer dan ooit open zijn voor het publiek.

"Deze verhuis is een belangrijke mijlpaal in de voortdurende inspanningen van 30CC om haar dienstverlening te verbeteren, mensen te verbinden en drempels te verlagen", vertelt cultuurschepen Bert Cornillie. "Voortaan zullen alle medewerkers eindelijk op één locatie kunnen samenwerken. Zo garanderen we een naadloze service voor bezoekers die tickets willen kopen of informatie willen ontvangen over het zeer ruime aanbod, variërend van theater en muziek, over literatuur en familievoorstellingen, tot circus en festivals."

Naast een verbeterde dienstverlening heeft 30CC ook de ambitie om van de Schouwburg een echte third place te maken - een toegankelijke en inspirerende plek die verder gaat dan alleen een locatie voor voorstellingen.

"Als podium voor verbeelding en ontmoeting maken we van de Schouwburg steeds meer een open huis", vult artistiek coördinator Veerle Van Schoelant aan. "Je kan er een ticket kopen, maar ook een koffietje drinken, gewoon rondhangen, je huiswerk maken, de expo rond 150 jaar Schouwburg bezoeken of het creatieve jeugdhuis Shift ontdekken. De opening van de nieuwe ticketbalie maken we graag extra feestelijk met de briefschrijfactie van Warm Alarm, waarbij we in de inkomhal ook pop-ups verwelkomen van Onan Coffee & Tea en plantenwinkel Spore Nursery."

30CC verhuist de ticketbalie van zaterdag 6 tot en met dinsdag 16 april. Die week zal je enkel tickets kunnen kopen via www.30CC.be of de tickettelefoon 016 27 40 00. Vanaf woensdag 17 april opent de nieuwe balie de deuren voor het publiek.

PRAKTISCH

30CC/Ticketbalie
inkomhal 30CC/Schouwburg, Bondgenotenlaan 21, 3000 Leuven

openingsuren & tickettelefoon 016 27 40 00

  • van woensdag 17 april tot en met zaterdag 29 juni: ​
    woensdag - zaterdag, 12.00 - 17.00 uur
    (gesloten op feestdagen)
  • in juli en augustus: ​
    dinsdag - vrijdag, 10.00 - 16.00 uur
    (gesloten op feestdagen)

Online tickets (24 uur/24) via www.30CC.be.

PERSCONTACTEN

Bert Cornillie

Bert Cornillie

schepen van cultuur, Stad Leuven
Veerle Van Schoelant

Veerle Van Schoelant

artistieke leiding, 30CC

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over 30CC

30CC is het cultuurcentrum van Leuven. We laten je graag genieten van theater, muziek, literatuur, circus, familievoorstellingen … en zijn ook de motor van festivals als ‘Rode Hond’, ‘Leuven Jazz’, ‘CIRKL’, ‘Passie van de Stemmen’ en ‘Zomer van Sint-Pieter’.
Naast dit ruim aanbod aan podiumkunsten werken we heel graag ook dieper, breder en diverser. Zo zijn ‘Eigen Kweek’, ‘De Curatoren’, ‘Amateurama 2.0’, ‘CIRKLABO’ en de residentiewerkingen cruciale onderdelen van onze werking.

Neem contact op met

Rijschoolstraat 4 bus 0004 3000 Leuven

+32 16 27 42 40

pers@30CC.be

www.30cc.be